Toont alle 10 resultaten

U-banken

De U-bank is een ideale bank voor grotere gezinnen, maar ook voor woonkamers waarbij een L-opstelling te klein is. Een U-vormige bank geeft een huiselijke sfeer en biedt erg veel zitruimte. Daar waar je op een L-bank vaak naast elkaar zit wanneer je visite hebt, geeft een U-opstelling ruimte en de mogelijkheid om tegenover elkaar te zitten. Nog een groot voordeel van een hoekbank in een U-opstelling is dat er meerdere ligplaatsen aanwezig zijn. Wanneer je normaal gesproken naast elkaar op de lounge ligt kun je op een U-vormige hoekbank zowel op het loungegedeelte als op het hoekgedeelte gaan liggen. Wanneer je een hocker in het tussen gedeelte plaatst kan je ook met het hele gezin naast elkaar gaan liggen. Een avondje Netflix wordt zo wel heel erg relaxed! Ben jij nu ook benieuwd naar onze U-vormige bankstellen? Bekijk dan snel een greep uit onze collectie hieronder!

Vanaf:  2.219,00
Vanaf:  2.035,00
Vanaf:  1.856,00
Vanaf:  2.819,00
Vanaf:  2.119,00
Vanaf:  2.852,00
Vanaf:  2.019,00
Vanaf:  2.369,00

U-BANKSTEL OPSTELLING WOONKAMER

Al onze banken zijn qua opstelling en afmeting naar wens aan te passen. Zo ook de U-banken. Deze bankstellen kun je volledig aanpassen aan jouw woonkamer. Wil jij het liggedeelte aan de linkerzijde of aan de rechterzijde plaatsen? Of wil je deze toch liever aan beide kanten? Je kunt zelf jouw ideale opstelling bepalen. Heb jij een mooie L-vormige bank in onze showroom gezien, maar wil je deze in een U-vorm? Dan is dat natuurlijk mogelijk! Wij vragen je om de afmetingen van jouw woonkamer mee te nemen naar onze showroom zodat we gemakkelijk een bank kunnen maken die het meest efficiënt in jouw huiskamer past. De bank moet niet te klein zijn, maar mag ook zeker niet te groot. Houd ook rekening met de tussenruimte bij een U-bankstel, dit is bijvoorbeeld van belang bij de aanschaf van een nieuwe salontafel.

Ook is het handig om de samenstelling van je gezin met ons te delen. Heb je huisdieren of kinderen? Het materiaal en de kleur welke je op de bank kiest zijn namelijk van belang voor de duurzaamheid van de U-bank. De verschillende gezinssamenstellingen vragen om andere voorwaarden die je aan je bank stelt. Heb je een huis waar veel zonlicht binnen schijnt? Dan is dit ook belangrijke factor. Stoffen kunnen namelijk door het zonlicht verkleuren, zo doen natuurlijke materialen dit sneller dan synthetische materialen.

GROENE U-BANK

Een groene bank is ontzettend hip dit is een echte eye-catcher voor bij jou in huis! Ben jij op zoek naar een groene bank? Wij hebben ontzettend veel groene banken in zowel stof als leder. Naast de talloze opties qua felle en frisse kleuren hebben wij natuurlijk ook ontzettend veel basiskleuren, zoals: antraciet, bruin en zwart. Welke kleur van de bank het beste bij jou past is natuurlijk grotendeels afhankelijk van je eigen smaak, maar ook hoe je interieur eruitziet. Welke kleur de vloer en de wanden zijn, speelt namelijk ook een grote rol. Tip van ons: maak de bank af met leuke sierkussens en een plaid om nóg meer sfeer en gezelligheid in huis te creëren!

Neem foto’s mee van je interieur! Ga je op pad voor een nieuwe U-bank? Dan is het handig om wat foto’s van je interieur te maken, zodat onze stylistes met je mee kunnen kijken en je goed kunnen adviseren. Tip: neem ook altijd de plattegrond van je huis mee of een foto hiervan!

KOM JOUW U-BANK PROEFZITTEN IN OISTERWIJK

U bank

In onze showroom komt de Brabantse gastvrijheid goed van pas. Kom bij ons lekker proefzitten! Trek je jas uit en plof heerlijk op de bank neer om hem te testen. Thuis wil je op de bank natuurlijk lekker ontspannen. En de enige manier om hierachter te komen is om te testen of deze uitvoering de ideale U-bank is voor jou! Al onze banken zijn opgesteld in verschillende materialen, formaten en kleuren in onze 4500m2 grote showroom in Oisterwijk. Je kunt dus onze banken uitvoerig komen testen om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt! In onze showroom staan al onze stylistes en adviseurs voor je klaar om je te helpen bij het uitzoeken van jouw ideale U-bank.

Naast u-banken vind je bij ons nog zoveel meer banken. Denk hierbij aan leren hoekbanken, loungebanken, leefhoeken en nog veel meer!