DRESSOIRS

Een dressoir kun je perfect gebruiken als een extra opbergmeubel. Deze kast is ideaal om verschillende spullen in op te bergen waarvan je liever niet hebt dat ze gezien worden. Plaats een dressoir in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of in de studeerkamer. In iedere kamer zijn opbergmeubelen onmisbaar en veel van onze dressoirs zijn ook nog eens echte blikvangers!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

DRESSOIRS VOOR ELK INTERIEUR

Onze dressoirs zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen, materialen en kleuren. Zo vind je altijd wel een dressoir dat bij jou en jouw interieur past! Zie hier alvast ons uitgebreide assortiment. Maar een aantal van onze dressoirs zijn ook in de winkel te bezichtigen!

DRESSOIR INDUSTRIEEL

De industriële woonstijl is nog steeds helemaal hip. Deze zie je steeds terugkomen en kan je goed waarmaken met de wat grotere en stoerdere meubelen. Denk aan een donker dressoir gemaakt van hout met een metalen frame. Of een robuuste houten dressoir voor een stoer effect. In ons assortiment aan uiteenlopende dressoirs is er altijd wel een die goed past in jouw woning.

TV-DRESSOIR

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat een dressoir ook gebruikt wordt als een tv-meubel. En waarom niet? Deze prachtige kasten wil je het liefst zoveel mogelijk in jouw huis hebben toch? Een groot tv-dressoir is ideaal om veel spullen in op te bergen, maar bijvoorbeeld ook om alle bedrading in weg te werken. Verder kunnen de PlayStation of de WII van de kinderen natuurlijk ook daarin opgeborgen worden. Verstop deze in de kast en niemand heeft last van de bedrading.

DRESSOIR KOPEN

Wil jij een dressoir kopen, maar weet je nog niet welke? Kom dan langs in onze 4500 m2 showroom in Oisterwijk! Hier staan een aantal van onze dressoirs klaar, zodat je ze in het echt kunt bekijken. Kom je er zelf niet uit? Spreek dan één van onze medewerkers aan. Zij staan altijd klaar om jou te helpen! Staat jouw droomdressoir er niet tussen? Dan kunnen wij deze natuurlijk ook speciaal voor jou bestellen. Let op: een selectie van bovenstaande dressoirs is te bezichtigen in onze showroom.