SPIEGELS

Meubilex heeft een breed assortiment spiegels en deze handige accessoires zijn onmisbaar in iedere woning. Van moderne interieurs met mooie strak vormgegeven spiegels tot spiegels voor een antiek interieur. Bij ons vindt je diverse soorten spiegels van verschillende materialen, formaten en stijlen. Door het ruime aanbod vind je altijd wel een spiegel die bij jou past. Ben jij benieuwd naar onze spiegels? Bekijk dan online onze collectie!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

RONDE SPIEGELS

Ronde spiegels zijn functioneel, maar ze zijn vooral erg leuk om jouw woning mee te decoreren. Deze speelse items geven je een ruimtelijker gevoel in een kleinere woning. Maar het is ook leuk om ronde spiegels te combineren. Verder kun je ze gemakkelijk verplaatsen en even snel kijken hoe je eruitziet of om je make-up bij te werken. Van robuuste houten tot minimalistische spiegels met een mooi zwart kader. Met onze spiegels kun je aan jouw woonwens voldoen.

ABSTRACTE VORMEN SPIEGELS

Meubilex heeft ontzettend veel verschillende soorten spiegels in de collectie zitten. Vandaar dat wij ook spiegels hebben in diverse bijzondere en abstracte vormen. Zo is er voor iedereen een passende spiegel. Denk hierbij aan spiegels in de vorm van een zon, maar ook aan andere abstracte vormen. Een tip van ons: combineer deze spiegels met elkaar voor een speels en uniek effect.

GOUDEN SPIEGEL

Ben jij op zoek naar dé perfecte golden touch? Dan zit je met een goeden spiegel eigenlijk altijd goed! Deze opvallende items zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten, materialen en vormen. Een gouden spiegel kan opvallend zijn en ze geven een luxe touch aan jouw woning.

Ben jij fan van onze spiegels? Bestel dan jouw favoriete spiegel online of kom langs in onze 4500 m2 showroom in Oisterwijk om wooninspiratie op te doen! Hier staan al onze adviseurs voor jou klaar om je te voorzien van passend advies. Zo maak jij de beste keuze! En wist je dat we iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur!