Hockers & Poefs

Je vindt bij ons ook diverse kleinmeubelen als hockers en poefs. Deze items zijn belangrijke accessoires voor in jouw woning. Ze maken het namelijk extra gezellig in huis en brengen veel sfeer met zich mee. Daarnaast kunnen ze ook functioneel zijn en dienen als extra zitplaats. Zie hieronder een greep uit onze collectie. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom, waar ons volledige aanbod te bezichtigen is. Naast groot en kleinmeubelen hebben ook vele woonaccessoires als klokken, sierkussens en lampen. Alles om jouw huis gezellig, knus en jouw thuis te maken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

FUNCTIE VAN EEN HOCKER

Het leuke aan een hocker of een poef is dat je deze op meerdere manieren kunt gebruiken. Zet deze items bij de zithoek en gebruik ze om je voeten lekker op te leggen tijdens een heerlijk avondje Netflix of gebruik je hocker als salontafel voor de drankjes. Verder creëert een hocker ook nog gemakkelijk een extra zitplaats wanneer je bezoek ontvangt. Wat we niet mogen vergeten, is dat een hocker ook zorgt voor extra veel sfeer en gezelligheid in huis.

HOCKERS EN POEFS LEER

Ben je op zoek naar een leuke en comfortabele hocker voor in jouw zithoek? Dan ben je bij ons` aan het goede adres! Een leren hocker of een leren poef staat extra stoer in iedere woing, maar hij is ook perfect om jouw leefhoek compleet te maken. Ook zien we tegenwoordig veel stoffen poefs in hele leuke printjes: van bloemenprints tot dierenprints. Het zijn hippe woonaccessoires die niet mogen ontbreken in jouw interieur!

HOCKERS EN POEFS KOPEN

Bestel jouw favoriete hocker en/of poef nu bij ons online of kom langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan al onze stylistes voor jou klaar om je onze gehele collectie te laten zien. Zij helpen je graag verder bij het maken van de beste keuze!