Tips voor een stoer interieur

cognac bank

Bij een stoer en industrieel interieur denk je al snel aan een oud fabriekspand of een New Yorkse loft. Maar deze stijl kun je ook heel gemakkelijk bij jou thuis creëren. Ben jij benieuwd hoe? Lees dan vooral onze tips!

DE KLEUR GRIJS

Voor een rustig en stoer uiterlijk in je interieur kun je het beste kiezen voor één basiskleur. Een veel gekozen kleur voor op de muur is dan ook grijs. Grijstinten verzachten contrasten en combineren goed met meubels en woonaccessoires met een stoer en robuust uiterlijk. Ook is grijs een kleur waar veel andere kleuren goed op uit komen. Wil je een luchtige ruimte? In dit geval adviseren we je om een lichtgrijze muur te kiezen.

tips voor een stoer interieur

COGNAC KLEURIGE HOEKBANKEN

Een kleur die goed matcht met grijs is cognac. Hierdoor kan een mooie cognac kleurige leren hoekbank niet ontbreken. Plaats de bank op een mooie houten vloer. Hierdoor krijgt de bank een iets rustigere natuurlijke uitstraling. Wanneer de bank op een lichte of witte vloer staat dan zal de bank iets meer aandacht naar zich toe trekken. Een cognac kleurige bank is populair, maar je kan ook voor een andere kleur gaan.

INDUSTRIËLE LAMPEN

Vroeger werden deze lampen vooral gebruikt in een fabriekspand of werkplaats. Inmiddels hangen ze boven het bed in de slaapkamer of op kantoor, boven de eettafel en in de hal of gang. Een industriële lamp is multi-inzetbaar en geeft het interieur gelijk een stoere boost. Ook kunnen ze tegen een stootje en zijn ze niet gevoelig voor stof. Het is een echt industrieel pronkstuk, maar geeft ook de juiste verlichting. Hierdoor is het een match made in heaven! Stoer en stijlvol. Bekijk onze collectie verlichting.

 

Geïnspireerd geraakt om meteen aan de slag te gaan voor het creëren van een stoer interieur? Bekijk de collectie leren hoekbanken en de collectie verlichting. Kun je het online niet vinden? Dan ben je van harte welkom in onze 4500M2 showroom in Oisterwijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whoon Oisterwijk 1000px

Je vertrouwde meubelwebshop Meubilex heet voortaan Whoon!
Je kunt onze vernieuwde voorraad zien op www.whoon.com
of in onze prachtige showroom in Oisterwijk.
Tot snel!