VLOERLAMPEN

Vloerlampen zijn niet te missen in jouw woning. Deze lampen zijn gemakkelijk te verplaatsen en zorgen voor een stuk meer gezelligheid en sfeer in huis. Wil jij in iedere hoek van de kamer een lichtpuntje? Of wil jij je eigen leeshoek creëren? Dat kan natuurlijk met al onze vloerlampen. Voor iedere woonstijl hebben wij wel een passende vloerlamp, dus bekijk hieronder een deel van ons assortiment en vind een passende lamp voor bij jou thuis!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

STAANDE LAMP

Een staande lamp is altijd handig. Deze kun je namelijk gemakkelijk verzetten en overal neerzetten waar jij maar wil. Wij hebben veel verschillende lampen die allemaal in veel verschillende woonstijlen passen. Denk aan de wat klassiekere lampen, maar ook aan industriële lampen. Deze lampen zijn gemaakt vaak gemaakt van metaal en ze zijn uitgevoerd in een donkere kleur.

LEESLAMP

Een vloerlamp is natuurlijk de meest geschikte lamp om te gebruiken als leeslamp. Deze lamp kun je namelijk gemakkelijk richten op jouw boek of tijdschrift en je kunt het licht feller zetten of juist minder fel. In ons ruime assortiment hebben wij veel verschillende soorten leeslampen. Denk aan leeslampen in donkergekleurd materiaal en leeslampen in vrolijke kleuren.

LICHTBRONNEN

Naast onze vloerlampen hebben wij ook ontzettend veel keuze uit verschillende lichtbronnen. Veel van deze lichtbronnen zijn passend in de vloerlampen en als je een open vloerlamp hebt waarbij de lichtbron te zien is, dan is het natuurlijk leuk om hier een decoratieve lichtbron in te doen. Denk hierbij aan een leuke diamantvorm, een andere rechthoekige vorm of aan een afgeronde vorm.

Heb jij online een passende lamp gevonden? Bestel deze dan nu online. En wist je dat je bij bestellingen boven de €50,- euro profiteert van gratis verzending? Uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk. Hier staan een aantal van onze lampen, zodat je ze in het echt kan bezichtigen. *Let op: niet alle lampen staan in onze showroom, maar deze kunnen wij wel allemaal speciaal voor jou bestellen!