Hoekbank Cave

Vanaf:  909,00

Quick Overview

De getoonde hoekbank Cave is uitgevoerd in de stof New Amazone Brown (categorie 1): verkrijgbaar vanaf € 909,-.

Deze bank kan alleen online besteld worden zoals weergegeven op getoonde afbeelding. Voor andere stofkleuren of wensen kunt u of contact opnemen of langs komen in onze showroom.

Kies hier je opties:
Clear selection

Hoekbank Cave

Hoekbank Cave is een symmetrische bank die zowel in een linkse als rechtse opstelling leverbaar is.

De opstelling van de Cave is een 2-zits – hoek – 2-zits (214 x 214 cm). Ook de Cave is in diverse opstellingen leverbaar. Zo kunt u zelf bepalen hoe uw bank eruit komt te zien door middel van het puzzelen met elementen. Na eenmaal de gewenste opstelling gekozen te hebben kunt u uw bank laten stofferen naar uw wensen. Zo kunt u kiezen uit honderd verschillende stoffen en kleuren. Met deze mogelijkheden stelt u zelf uw bank samen en creëert u uw ideale leefhoek.

De kussens zijn opgevuld met Nosag veren waarop een dikke zitting van Polyether foam is geplaatst. Deze combinatie geeft de Cave M een ultiem zitcomfort. Echter blijven door deze samenstelling de kussens een mooie vormgeving houden.

De Cave is leverbaar in twee maten.

Afmetingen

  • XL 214 x 214 cm: verkrijgbaar vanaf € 839,-
  • XXL 260 x 260 cm: verkrijgbaar vanaf € 979,-

Hocker:

  • 77 x 77 cm: verkrijgbaar vanaf € 169,-

 

Hoekbank Cave

Extra informatie

Getoonde uitvoering

Arm, 2 zits – hoek – 2 zits arm

Getoonde kleur

New Amazone brown

Materiaal

Stof

Vulling

Nosag polyether

Type Poot

Hout

Zitcomfort

Midden/Hard – Hard

Zitkussens

Vast

Rugkussens

Vast

Hoogte rug

79 cm

Zitdiepte

52 cm

Zithoogte

44 cm

Hoogte armleuning

62 cm

Afmeting

XL, XXL

Opties

Met hocker (77 x 77 cm) + €169

Garantie & onderhoud

Garantie

Alle door Meubilex aangeboden artikelen zijn van hoge kwaliteit, daarvoor staan wij garant. Dit proces begint al bij de fabrikant waar wij pas een samenwerking mee aangaan wanneer de producten van uitstekende kwaliteit zijn. Meubilex is hierin uitermate kritisch op de constructies en materialen van onze banken, eettafels, eetkamerstoelen maar ook onze klein meubelen en accessoires moeten aan deze hoge eisen voldoen.
Alle materialen worden uitvoerig getest en na productie gecontroleerd om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Daarom kunnen wij u met een gerust hart de garantie conform Branche Vereniging Wonen (CBW) bieden.

CBW garantie

Meubilex is een CBW erkende winkel. Dit heeft voor u tal van voordelen, maar vooral belangrijk, het biedt u de zekerheid bij de aankoop van uw meubelen. Dankzij de extra garanties die een CBW erkende winkel biedt, koopt u bij Meubilex altijd veilig. Het CBW biedt namelijk een veilige aanbetaling, extra garanties en een onpartijdige klachtenafhandeling bij een geschil.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw meubelstuk is het belangrijk om te weten hoe u deze het beste kunt onderhouden. Via deze link ‘Gebruik en onderhoud van uw meubelen’ vind u uitleg over uw meubelstuk en zijn eigenschappen. Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseurs.

Vlekken bescherming

Meubilex biedt u aan om al haar stoffen bankstellenhoekbanken en leefhoeken te voorzien van een optimale bescherming tegen vlekken. Stofimpregnant is een uniek serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde zitmeubelen waarbij u tevens de mogelijkheid heeft om deze af te sluiten met een garantiepakket zodat u 3 of 5 jaar zeker bent van een vlekvrije bank.

U kunt kiezen uit de volgende stofimpregnanten:

  • Stofimpregnant zonder garantie: € 15,00 per bus (goed voor 2 zitplaatsen)
  • Stofimpregnant met 3 jaar vlekvrij garantie: € 29,00 per zitplaats
  • Stofimpregnant met 5 jaar vlekvrij garantie: € 39,00 per zitplaats

Wilt u meer weten over vlekken bescherming? Klik dan hier voor stoffen meubels: stofimpregnanten.

De volgende links vindt u alle informatie over meubelstoffen en leer soorten voor uw bank: meubelstoffen en leer soorten 

Reviews

Schrijf als eerste een review “Hoekbank Cave”