Coming Lifestyle

Comming lifestyle front

Coming Lifestyle: Nieuw in onze collectie

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat Meubilex vanaf 27 oktober j.l. dealer is geworden van het Nederlandse merk Coming Lifestyle. De collectie van Coming Lifestyle bestaat uit kasten, tafels, stoelen, banken en hoekbanken. De meubelen hebben een tijdloos karakter en staan prachtig in iedere huiskamer.

De gestoffeerde meubelen zoals bijvoorbeeld de banken en hoekbanken kunnen in zowel stof als leder uitgevoerd worden. Er is een ruime keuze in stoffen in diverse kleuren. Tevens zijn er verschillende ledersoorten mogelijk, van geschuurd leder in natuurlijke kleuren tot afgedekt leder in frisse kleuren.

Een van de modellen waar wij trots op zijn om deze in onze showroom aan u te kunnen tonen is de Hoekbank Puffy. Deze bank heeft een zachte maar uiterst comfortabele zit dankzij zijn binnenvering. Het model is losjes gestoffeerd waardoor het een nonchalante look heeft. U bent van harte welkom om deze prachtige hoekbank in het echt te komen bekijken en natuurlijk uitvoerig te testen.

Voor meer informatie en om een keuze te maken uit de collectie van Coming Lifestyle bent u van harte welkom in de showroom van Meubilex.

Neem ook een kijkje op de website van Coming Lifestyle: www.coming.nl

 

[rev_slider alias=”Coming Lifestyle”]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whoon Oisterwijk 1000px

Je vertrouwde meubelwebshop Meubilex heet voortaan Whoon!
Je kunt onze vernieuwde voorraad zien op www.whoon.com
of in onze prachtige showroom in Oisterwijk.
Tot snel!