Top 5: Trendy vloerkleden

Top 5 vloerkleden

Vloerkleden zijn ontzettend belangrijk voor het creëren van de juiste sfeer in huis. Ben jij nog op zoek naar een trendy vloerkleed? Welke sfeer je ook wilt creëren, wij hebben ontzettend veel vloerkleden in vele materialen, vormen, kleuren en groottes. Benieuwd naar onze collectie? Bekijk dan hier onze top 5!

TRENDY VLOERKLEDEN


Vloerkleed jute rond zwart

1. VLOERKLEED JUTE ROND ZWART

Dit ronde vloerkleed van jute is een bijzonder exemplaar en kun je vrijwel overal in huis kwijt. Of je hem nu in je woon-, slaap-, of werkkamer neerlegt, hij komt overal goed tot zijn recht door de gave print. De neutrale kleur kun je heel gemakkelijk combineren met diverse meubelstukken en woonaccessoires.

2. VLOERKLEED BLUSH

Dit vloerkleed heeft een bijzondere afdruk dat vintage aanvoelt. De kleuren komen dan ook een beetje vervaagd over wat het vloerkleed een erg bijzondere uitstraling geeft. Is geel niet jouw lievelingskleur? Geen probleem, want dit vloerkleed is ook verkrijgbaar in de kleuren rood en groen!

vloerkleed blush geel
Vloerkleed liv turquoise

3. VLOERKLEED LIV

Dit vloerkleed zorgt voor veel sfeer in het interieur. Leg het kleed neer in de woonkamer bij de bank, of juist in de slaapkamer naast je bed. Het vloerkleed zorgt voor wereldse sferen en een knusse en authentieke uitstraling in huis! Het vloerkleed is verkrijgbaar in de kleuren turquoise, paars en taupe!

4. VLOERKLEED COZY

Ben je meer op zoek naar een heerlijk warm vloerkleed? Vloerkleed Cozy zorgt hiervoor! Hij heeft niet alleen een warme uitstraling maar hij zorgt ook voor een frisse look. Dit heerlijk zachte kleed is gemaakt van viscose en is verkrijgbaar in mooie kleuren: antraciet, beige, groen en taupe!

vloerkleed cozy groen
Vloerkleed Jute rond geel

5. VLOERKLEED JUTE ROND

Dé trend van nu: jute vloerkleden. We kunnen er niet meer omheen. Dit vloerkleed past werkelijk in elk interieur en is niet alleen leuk voor binnen, maar ook voor buiten! Hij is verkrijgbaar in de kleuren geel, grijs en groen.

Zit jouw perfecte vloerkleed hier niet tussen of ben je benieuwd naar de gehele collectie? Bekijk dan hier onze vloerkleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whoon Oisterwijk 1000px

Je vertrouwde meubelwebshop Meubilex heet voortaan Whoon!
Je kunt onze vernieuwde voorraad zien op www.whoon.com
of in onze prachtige showroom in Oisterwijk.
Tot snel!