Dé vloerkleed trends van 2019

vloerkleden trends

Ben jij nog op zoek naar hét perfecte vloerkleed? Vloerkleden zijn ontzettend belangrijk voor de juiste sfeer in huis. Een vloerkleed zorgt voor meer sfeer en zorgt voor warmte. Welke sfeer je ook wilt creëren, een vloerkleed is er in vele materialen, kleuren, vormen en groottes. Benieuwd naar de trends van dit jaar? Wij zetten ze voor je onder elkaar!

Vloerkleed Cozy
Vloerkleed Florence 2
Vloerkleed Sultan
Vloerkleed Rox

Op de foto: Vloerkleed Cozy, Vloerkleed Sultan, Vloerkleed Florence en Vloerkleed Rox

RONDE VLOERKLEDEN

Ronde vloerkleden zijn ontzettend hip en zorgen voor een speels element in jouw interieur. Er zijn ontzettend veel variaties in kleuren en printjes. Leg een rond vloerkleed onder de hoekbank óf leg hem onder een fauteuil. Zo creëer je al heel snel een lekker zitplekje. Anno 2019 combineren we ook meerdere vloerkleden met verschillende vormen met elkaar voor een creatief en speels interieur. Dit noemen we layering. Deze vloerkleden zijn dus erg geschikt om de kale plekken in huis te bedekken. Een tip: zorg er wel voor dat de kleuren en materialen goed bij elkaar passen. Het mag ook niet te druk worden.

JUTE VLOERKLEDEN

Je kunt er niet meer omheen: jute vloerkleden. Met jute kun je allerlei looks in huis creëren. Combineer jute in een industrieel interieur of denk aan een gehele bohemian look. Naast dat jute met veel verschillende woonstijlen te combineren is, heeft jute veel goede eigenschappen. Het is namelijk milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en hij is geschikt voor mensen met een allergie. Ook zijn jute vloerkleden ontzettend leuk om in de zomer op het terras te leggen. Op deze manier creëer je al heel snel een gezellige zithoek buiten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en sommige hebben een bijzonder leuk patroon!

Vloerkleed Teddy
Vloerkleed jute rond 2
Vloerkleed Fiore
Vloerkleed patchwork leer

Op de foto: Vloerkleed Teddy, Vloerkleed Fiore, Vloerkleed Jute Rond Zwart en Vloerkleed Patchwork Leer

VINTAGE VLOERKLEDEN

Vintage vloerkleden zien we al een tijdje, maar ze zijn nog steeds behoorlijk trendy. Denk bij vintage aan gave Perzische en patchwork vloerkleden. Deze vloerkleden hebben vaak vale kleuren en geven een bijzondere authentieke sfeer. Voor welk vintage vloerkleed je ook gaat, het is voor elk interieur een bijzondere toevoeging. De kleuren combineren namelijk ook heel gemakkelijk in een modern interieur.

 

Ben jij nog op zoek naar een bijzonder vloerkleed? Bekijk hier ons uitgebreide aanbod van trendy vloerkleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Whoon Oisterwijk 1000px

Je vertrouwde meubelwebshop Meubilex heet voortaan Whoon!
Je kunt onze vernieuwde voorraad zien op www.whoon.com
of in onze prachtige showroom in Oisterwijk.
Tot snel!