In the spotlight: Hoekbank Annabelle velvet

Annabelle Velvet

Hoekbank Annabelle velvet is een comfortabele bank met een stof die zeker niet te missen is in jouw interieur! De velvet stof geeft een klassieke, maar ook een warme en gezellige sfeer in huis. De hoekbank is ook goed te stylen bij ieder interieur. Wil je meer weten over de hoekbank Annabelle velvet? Lees dan snel verder!

WAT IS VELVET?

De stof velvet, ook wel bekend als fluweel is een zachte en glanzende stof met een luxueuze uitstraling. Velvet gaat goed samen met verschillende interieurstijlen. De vleug van de stof gaat anders zitten als je over de stof aait, waardoor er een prachtige kleurdynamiek veroorzaakt. Dit brengt een luxe uitstraling met zich mee. Door de stof velvet kun je de hoekbank gemakkelijk combineren met jouw woning. De velvet hoekbank past bij alle seizoenen en brengt een gezellige, knusse sfeer in huis.

HOE HOUD JE VELVET SCHOON?

De stof velvet is makkelijk schoon te houden. Je kan de stof stofzuigen door de poot van de stofzuiger eraf te halen en het speciale voetje te gebruiken om beschadigingen te voorkomen. Als je een vlek krijgt op de velvet hoekbank, dan is het heel belangrijk om niet te wrijven, maar om juist te gaan deppen. Gebruik een absorberende doek met lauw warm water en dep voorzichtig op de stof. Je kunt eventueel daarna nog met een andere schone absorberende doek deppen tot dat de vlek verdwijnt. Mocht je volledige garantie willen op vlekvrije jaren, ga dan voor een stofpregnant.

WAAROM HOEKBANK ANNABELLE?

Waarom is de hoekbank Annabelle geschikt voor jou? Als jij thuis komt van een lange dag en je wilt lekker relaxen dan is deze hoekbank de ideale bank voor jou. De hoekbank heeft een comfortabele zit door de goed gevulde kussens met een heerlijke zachte vulling. Door de dubbele kussens in je rug kun je de zitdiepte zelf creëren. Dat is toch ideaal! Ook is de hoekbank door de velvet stof super makkelijk te combineren met ieder interieur. Zoek jij een stoere uitstraling? Of toch een zachte of moderne uitstraling? Het kan allemaal! Met de juiste accessoires en meubels creëer je gemakkelijk de gewenste stijl. De hoekbank Annabelle velvet is een echte eye-catcher.

BANK ANNABELLE

Natuurlijk hebben wij meer mogelijkheden dan alleen de hoekbank en velvet stof. De bank Annabelle is verkrijgbaar in nog meer opstellingen en 700 verschillende kleuren en materialen. Zo is de bank niet alleen verkrijgbaar in een hoekbank maar ook als L-bank en U-bank. In onderstaande afbeeldingen zie je drie andere varianten van de Annabelle. Van een diepe loungebank, tot een bank met in between. Het is allemaal mogelijk.

Bezoek onze winkel om zelf jouw bank samen te stellen met een van onze interieurstylisten.

loungebank Annabelle Triple
SHOP HIER >
Hoekbank Annabelle Leder
SHOP HIER >
hoekbank Annabelle Inbetween l-bank groen
SHOP HIER >

Heb je interesse in de mooie luxueuze hoekbank Annabelle? neem dan even een kijkje in ons assortiment, of bezoek onze showroom. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Wij helpen je dan graag. Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *