Top 5: Creatieve manieren om planten in huis te halen

Top 5 Creatieve Manieren Om Planten In Huis Te Halen

Niet iedereen heeft een tuin waarin je planten kwijt kunt, maar gelukkig is dit ook niet altijd nodig. Ook in jouw interieur kun je planten op heel veel leuke manieren in huis halen. Planten zijn niet alleen een finishing touch, ze geven ook zuurstof en een frisse geur af. Lees hieronder 5 creatieve manieren om planten in je woning te verwerken!

kapstok

1. HANGENDE PLANTEN

Het toevoegen van planten op een speelse manier is minder moeilijk dan je denkt. Wat vind je ervan om ze op te hangen? Zo kun je planten toevoegen in elke kamer. En wist je dat je met behulp van een kapstok deze items op een hele creatieve manier hoog op kunt hangen.

2. KRUIDENTUINTJE

Elk gerecht wordt lekkerder met verse kruiden, een klein kruidentuintje is daarom ideaal. Een kruidentuin is niet alleen heel functioneel, het voegt ook veel sfeer en gezelligheid toe aan jouw keuken! Door het combineren van kleine bakjes op een dienblad maak je een makkelijk en leuk kruidentuintje voor in jouw huis!

Planter Leather
Planter Black

3. PLANTENPOTTEN

Geef een saaie hoek wat leven met plantenpotten in diversen formaten! Door verschillende plantenbakken met elkaar te combineren creëer je makkelijk een gezellig hoekje. Gebruik hiervoor de mooiste plantenpotten in verschillende hoogtes! Daarnaast is het ook erg leuk om deze te combineren met een plantenbank op standaard in combinatie met een paar mooie hoge vazen met pluimen!

4. OPEN KAST

In plaats van boeken, kaarsen, ornamenten of andere accessoires kun je ook planten in je kast zetten! Voeg op deze manier kleur toe aan jouw interieur, zonder dat er veel ruimte in beslag wordt genomen. De meeste planten hebben wel licht nodig, dus zorg ervoor dat ze niet te ver achter in de kast staan.

boekenkast l4 industrieel 2
Show off large

5. EEN ROBUUSTE WANDPLANK

Heb jij ook een lege muur in je huis waar je niks voor kunt vinden? Planten kunnen deze muur goed opvullen! Door op een wandplank plantjes te zetten fleur je die lege muur makkelijk en leuk op! Een plank vol met plantjes staat niet alleen leuk in de woonkamer, ook in de slaapkamer of op je kantoor komen de plantjes goed tot hun recht en je krijgt er een heerlijke frisse lucht voor terug!

Op onze website hebben wij nog veel meer items waarmee je je planten op een creatieve manier kunt toevoegen aan je interieur! Wil je nog meer zien? Klik dan snel verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *