Hou het puur!

bank rodeo be pure home meubilex

Houd je interieur puur! bepurehome-verkrijgbaar bij meubilex

Stoere materialen, een puur uiterlijk en een geweldige en vooral veelzijdige collectie meubels, accessoires en verlichting. BePureHome geeft je interieur stijl en sfeer en is verkrijgbaar bij Whoon/Meubilex.

BePureHome Whoon Oisterwijk

BePureHome is onderdeel van de Eekhoorn Dutch Furniture en heeft ruim 35 jaar ervaring in het fabriceren van kwalitatief hoogwaardige meubelen. Het grootste gedeelte van de meubels, accessoires en verlichting zijn uit voorraad leverbaar. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals hout en leer, ogen de meubelen van Be Pure stoer maar zijn ze tegelijkertijd oerdegelijk.

Een snoepje voor het oog met een werkelijk geweldig zitcomfort. Dat is de rodeo collectie van BePure. In de serie van het model Rodeo vind je trendy banken, stoere love seats, eetkamerstoelen, eetkamerbanken en hockers. Zo pas je het model Rodeo zowel in de woonkamer als ook in de eetkamer stijlvol toe. De Rodeo modellen kunnen uitgevoerd worden in een chique Velvet stof maar ook in stoer leder.

Verlichting geeft de finishing touch aan je interieur. Het zorgt voor sfeer en gezelligheid en maakt van je huis je thuis. Ook de gehele collectie verlichting van BePureHome vind je bij Whoon. Je bent van harte welkom in onze winkel voor deskundig advies of bestel deze meubelen online via www.meubilex.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *